Forumindex
 Vanliga frågor  •  Sök  •  Medlemslista  •  Användargrupper   •  Bli medlem  •  Profil  •  Logga in för att läsa dina meddelanden  •  Logga in
 Om deltagande i Modelljärnvägsmagasinets artikelforum Nästa ämne
Föregående ämne
Det här forumet är låst så du kan varken skapa, svara på eller ändra inlägg.Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.
Författare Meddelande
Admin
Admin


Registreringsdatum: 22 januari 2008
Inlägg: 56

InläggPostat: 2010-12-01 14:47:34 Svara med citatTill överst på sidan

Detta artikelforum är en kanal för synpunkter på artiklar och material i Modelljärnvägsmagasinet, såväl redan utkomna som framtida nummer, liksom annat som har med denna tidskrift att göra. Allmänna diskussioner om modelljärnväg förs bäst i Svenskt Modelljärnvägsforum (www.svensktmjforum.se), Stinsens forum (www.stinsensforum.se) och Smalspårsfrämjandets forum (www.smalsparigt.org).

Ägare, administratör och ansvarig utgivare för Modelljärnvägsmagasinets artikelforum är Stefan Nilsson, som driver den enskilda firman Geographica Antikva Förlag. Anknutna till forumet finns moderatorer som ser till att samtalstonen är god. Moderator äger rätt att utan föregående påpekande ändra, flytta, låsa, dölja eller radera trådar och inlägg, utifrån sin bedömning. Detta gäller även inlägg som inte berör sakfrågan i en forumtråd.

Inlägg i forumet ska följa god nätetikett, svensk lag och ordinär hövlighet. Människor är olika, har olika åsikter och olika inriktning på sitt hobbyutövande. Detta ska respekteras i inlägg. Bilder som visas i inlägg eller citat från texter måste vara godkända för publicering av den som äger upphovsrätten till materialet. Gjorda inlägg ska kvarstå orörda gällande både text och bild, förutom korrigering av stavfel och liknande.

Man behöver inte registrera sig för att läsa öppna forumtrådar, men däremot för att kunna göra inlägg. Registrering är gratis. En person får ha endast ett användarnamn.

Funktionen med personliga meddelanden (PM) är avaktiverad. Diskussioner av personlig art förs bäst utanför forumet. En giltig e-postadress är nödvändig för registrering. Medlemmars e-post kommer inte att lämnas vidare till annan part, ej heller användas för utskick av reklam m.m. från vare sig förlaget eller annan part.

Kommersiella presentationer får göras via andra webbkanaler än detta forum, likaså meddelanden om olika evenemang. Andra forum för modelljärnväg (se ovan) har avdelningar för kommersiella presentationer. Det finns flera etablerade kanaler för evenemang, såsom www.modellrallaren.se, www.hobby.se och www.nostalgikalendern.se

Välkommen till Modelljärnvägsmagasinets artikelforum!

_________________
Mvh Admin.
Användarens profilSkicka personligt meddelandeSkicka e-postBesök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:      
Det här forumet är låst så du kan varken skapa, svara på eller ändra inlägg.Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.


 Hoppa till:   Nästa ämne
Föregående ämne
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Thème original créé par ForumImages.
Thème myphpBB créé par myTemplate
Sidan tog 0.06 sekunder att ladda.